Vacature pedagogisch medewerk(st)er

30 oktober

Kom werken op onze peuterschool in de leukste wijk van Den Haag!

Op peuterschool de Peuterhoek hebben we een vacature voor donderdag en vrijdag, voor 16 uur in de vervanging voor een zwangerschapsverlof. De vervanging start 23 november en eindigt half mei 2019.

 

De functie en de identiteit:

Als collega op de peuterschool verzorg, begeleid en onderwijs je de peuters. Samen met je collega’s en de leerkrachten van de groepen 1 en 2 geef je vorm aan de Voorschool. Op deze Voorschool wordt gewerkt met ‘Startblokken’. Je zorgt voor een gevarieerd en stimulerend activiteitenaanbod, afgestemd op de leeftijd en de mogelijkheden van de peuter en passend bij de christelijke identiteit van onze stichting. Daarbij volg en registreer je de ontwikkeling van het kind nauwgezet. Je onderhoudt goede contacten met de ouders en je neemt deel aan functierelevante overleggen en activiteiten. Tevens ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de peuterschool en verricht je een aantal bijkomende taken die vallen binnen het taakbeleid waaronder administratieve werkzaamheden.

De functie-eisen:

Wij vragen een enthousiaste, initiatiefrijke medewerker die van aanpakken houdt en een heldere visie heeft op hoe peuters zich ontwikkelen en leren. Verder vragen wij naar:
- Iemand die zich volledig kan vinden in de identiteit
- Een kindgerichte opleiding op minimaal MBO SPW3 / PW 4 niveau.
- Een goed Nederlands taalniveau (3F)
- Een VVE certificaat
Wij bieden: Wij hebben een enthousiast team bij onze peutergroepen. De kinderen hebben een zeer diverse achtergrond. Wij kunnen een aanstelling van 23-11-2018 t/m het eind van het zwangerschapsverlof (verwacht medio mei 2019) aanbieden.

Voor meer informatie, sollicitatiebrieven met C.V. mag u z.s.m. mailen naar Wendy Vooijs (wvooijs@beatrixschool.info).

De Peuterschool

Sinds 1-1-2018 heet onze peuterspeelzaal de ‘peuterschool’. Dit is een kinderopvang die alleen peuteropvang biedt met voor- en vroegschoolse educatie (VVE).