Gezocht! Peuterleidster

04 juni

Wij zijn voor onze peuterschool De Peuterhoek op zoek naar een enthousiaste peuterleidster (pedagogisch medewerker).

De functie-omschrijving:

Als collega op de Peuterschool verzorg, begeleid en onderwijs je de peuters. Samen met je collega’s en de leerkrachten van de groepen 1 en 2 geef je vorm aan de Voorschool. Op deze Voorschool wordt gewerkt met ‘Startblokken’. Je zorgt voor een gevarieerd en stimulerend activiteitenaanbod, afgestemd op de leeftijd en de mogelijkheden van de peuter en passend bij de christelijke identiteit van onze stichting. Daarbij volg en registreer je de ontwikkeling van het kind nauwgezet. Je onderhoudt goede contacten met de ouders en je neemt deel aan functierelevante overleggen en activiteiten. Tevens ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de peuterschool en verricht je een aantal bijkomende taken die vallen binnen het taakbeleid waaronder administratieve werkzaamheden. Wij zoeken iemand voor de maandagochtend, dinsdagmiddag en vrijdagmiddag.

De functie-eisen:
Wij vragen een enthousiaste, initiatiefrijke medewerker die van aanpakken houdt en een heldere visie heeft op hoe peuters zich ontwikkelen en leren. Verder vragen wij naar:

  • Iemand die zich volledig kan vinden in de identiteit
  • Een kindgerichte opleiding op minimaal MBO SPW3 / PW 4 niveau.
  • Een goed Nederlands taalniveau (3F)
  • Een VVE certificaat

 

Wij bieden:
Wij hebben een enthousiast team voor onze 3 peutergroepen. De kinderen hebben een zeer diverse achtergrond. Wij kunnen een aanstelling aanbieden vanaf 01-09-2019 t/m 31-07-2020, met mogelijk uitzicht op een langer dienstverband.

Sollicitatiebrieven met C.V. mag u z.s.m. mailen naar Wendy Vooijs (wvooijs@beatrixschool.info), tot 30 juni 2019.